13 Ιανουαρίου 2020

Ανακοίνωση για Μετονομασία Π.Τ. Πελοποννήσου σε Π.Τ. Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Σταδίου 48, 105 64 Αθήνα 
Τηλ.: 2155505091 / 6930300952 
sillogosvrefonipiokomonelladas@gmail.com
Αρ. Πρωτ.: 08
Αθήνα, 10/01/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας σας ενημερώνει ότι αποφάσισε ομόφωνα την τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 73/11-9-2018 Ιδρυτικής Απόφασης του Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου και τη μετονομασία του Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου σε Περιφερειακό Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας. Η τροποποίηση γίνεται προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη λειτουργία και η υλοποίηση των σκοπών του Σωματείου.
Οι Περιφέρειες της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας θα αποτελούν τις γεωγραφικές περιφέρειες που θα πρέπει να υπηρετούν τα μέλη του Σωματείου για να υπαχθούν στο συγκεκριμένο Τμήμα.
Έδρα του Περιφερειακού Τμήματος ορίζεται ο Δήμος Πατρέων γιατί εκεί υπηρετούν τα περισσότερα μέλη. 
Το Περιφερειακό Τμήμα θα έχει για σφραγίδα, τη σφραγίδα του Σωματείου μας και στο κάτω μέρος της θα αναγράφει «Π.Τ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» αντί για «Π.Τ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ».
Η Τοπική Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέας Τοπικής Διοίκησης θα διεξαχθεί μετά τις Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. το 2022.
Το Περιφερειακό Τμήμα του Σωματείου θα διοικείται μέχρι τότε από την Τοπική Διοίκηση (Τ.Δ.), η οποία θα αποτελείται από 7 αντί για 5 μέλη αφού τα μέλη του συγκεκριμένου Τμήματος είναι πλέον περισσότερα από 50. Για τον λόγο αυτό προστίθενται ως μέλη της Τ.Δ. οι κυρίες: 1. Κοντογιάννη Μαρία-Ελένη & 2. Γερογιάννη Παρθενία, οι οποίες ήταν εκλεγμένα αναπληρωματικά μέλη στις αρχαιρεσίες του Π.Τ. Πελοποννήσου στις 6-4-2019.
Η μαζική συμμετοχή των Βρεφονηπιοκόμων της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας στο Περιφερειακό Τμήμα θα αναδείξει ακόμα περισσότερο τη δυναμική του Κλάδου μας στις συγκεκριμένες περιοχές και θα συμβάλλει πιο αποτελεσματικά στη διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών μας συμφερόντων. Η στήριξη όλων σας στο συγκεκριμένο εγχείρημα κρίνεται απαραίτητη για μία πιο δυναμική συνέχεια!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΛΩΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΕΙΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου