31 Μαρτίου 2020

Ανακοίνωση για Συνέχιση Χρηματοδότησης της Δράσης ''Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής του ΕΣΠΑ''

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Σταδίου 48, 105 64 Αθήνα 
Τηλ.: 2155505091 
sillogosvrefonipiokomonelladas@gmail.com
Αρ. Πρωτ.: 32
Αθήνα, 31/03/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης του Σωματείου μας για την καταβολή των χρημάτων του Μαρτίου στους δικαιούχους του ΕΣΠΑ, σας κοινοποιoύμε το άρθρο 17 της νέας ΠΝΠ (ΦΕΚ A 75 - 30.03.2020) που ορίζει τη συνέχιση της χρηματοδότησης δομών, η λειτουργία των οποίων έχει ανασταλεί, σύμφωνα με το εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των πράξεων για χρονικό διάστημα που δεν μπορεί να υπερβαίνει τους έξι μήνες.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα συνεχιστεί κανονικά η χρηματοδότηση των παιδικών σταθμών στο πλαίσιο της δράσης "Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής'' του ΕΣΠΑ.

Επιπλέον, με το άρθρο 43 καθορίζεται η πενθήμερη εβδομάδα εργασίας για ορισμένες υπηρεσίες, κλάδους ή ορισμένο αριθμό υπαλλήλων από την Τρίτη μέχρι και το Σάββατο ή από την Τετάρτη έως και την Κυριακή, εφόσον αυτό επιβάλλεται λόγω της ανάγκης αδιάλειπτης λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών, καθιερουμένων ως μη εργάσιμων ημερών της Δευτέρας ή της Τρίτης, αντίστοιχα.

Τέλος, με το άρθρο 46 ορίζεται η διαδικασία πρόσληψης προσωπικού με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου κατά το χρονικό διάστημα που υφίσταται άμεσος κίνδυνος δημόσιας υγείας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΛΩΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΕΙΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΦΕΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου