17 Δεκεμβρίου 2015

Απόφαση Αναβολής Συζήτησης και Ψήφισης του Νομοσχεδίου για την Επαναφορά του Εξαώρου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σταδίου 48, 105 64 Αθήνα 
Τηλ.: 2155505091 / 6930300952 
Αρ. Πρωτ.: 88
Αθήνα,  17/12/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας σας ενημερώνει ότι στο Δελτίο Τύπου της Βουλής που εκδόθηκε σήμερα αναφέρεται ότι με απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων τροποποιείται η διαδικασία σε σχέση με τη συζήτηση και ψήφιση του Νομοσχεδίου «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις» που περιελάμβανε την επαναφορά του εξαώρου για τους Βρεφονηπιοκόμους και τους συναφείς κλάδους που απασχολούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς.

Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι τόσο η συζήτηση όσο και η ψήφιση του σχετικού Νομοσχεδίου θα διεξαχθούν μετά τις 7 Ιανουαρίου και ότι η πρόταση του Πρόεδρου της Βουλής στη Διάσκεψη των Προέδρων έγινε μετά από συνεννόηση με την κυβέρνηση και τους τρεις Προέδρους των Επιτροπών, έτσι ώστε να υπάρχει άνεση στη διαβούλευση και τη συζήτηση του σχετικού Νομοσχεδίου.

Η δυσάρεστη αυτή εξέλιξη παρατείνει την τεράστια αδικία που συντελείται τα τελευταία χρόνια εις βάρος του κλάδου μας και μας κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικούς ως προς τη συνέχεια. 

Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερωθείτε από το Σωματείο μας έγκαιρα και έγκυρα όπως πάντα. Συνεχίζουμε έως την τελική δικαίωση του κλάδου μας!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΛΩΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΑΤΡΟΥ ΡΑΜΟΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου