14 Απριλίου 2016

Απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών για το Εξάωρο και την Άδεια Ανατροφής-Θηλασμού των Συμβασιούχων Ορισμένου Χρόνου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Σταδίου 48, 105 64 Αθήνα 
Τηλ.: 2155505091 / 6930300952 
sillogosvrefonipiokomonelladas@gmail.com
Αρ. Πρωτ.: 68
Αθήνα, 14/04/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας σας διαβιβάζει την απάντηση του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης στην παρέμβαση μας για την Άδεια Ανατροφής & Θηλασμού των ΙΔΟΧ μετά την επαναφορά του εξαώρου.

Η απάντηση δικαιώνει πλήρως τις θέσεις του Σωματείου μας καθώς αναφέρεται ρητά ότι το προσωπικό με σύμβαση ορισμένου χρόνου συμπεριλαμβάνεται στις ρυθμίσεις  της παρ. 2 του άρθρου 8 του Ν. 4368/2016 και ότι μειωμένα ωράρια που προβλέπονται από άλλες διατάξεις εξακολουθούν να ισχύουν και για το ως άνω προσωπικό και συνεχίζουν να χορηγούνται καθώς συνιστούν αυτοτελές δικαίωμα των εργαζομένων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΛΩΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΜΑΡΙΑ


5 σχόλια:

  1. Kυριε Σαρωνιδη ...πολυ ωραια ολα ...αλλα εμεις στο Μητερα και τα παραρτηματα...οπως το Αναρρωτηριο Πεντελης που δουλευω ...δεν ξερουν ακομη τιποτε ..αν θα συμπεριληφθουμε ...παλαιοτερα το δουλευαμε κι εμεις πρεπει διευκρινηστικως να μπουμε κι εμεις ..οχι δυο μετρα και δυο σταθμα στο δημοσιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Για το θέμα αυτό έχουμε ήδη κάνει σχετική παρέμβαση προς το αρμόδιο Υπουργείο. Το έγγραφο είναι αναρτημένο στο http://sillogosvrefonipiokomonelladas.blogspot.gr/2016/03/blog-post_18.html.

      Διαγραφή
  2. Kυριε Σαρωνιδη ...πολυ ωραια ολα ...αλλα εμεις στο Μητερα και τα παραρτηματα...οπως το Αναρρωτηριο Πεντελης που δουλευω ...δεν ξερουν ακομη τιποτε ..αν θα συμπεριληφθουμε ...παλαιοτερα το δουλευαμε κι εμεις πρεπει διευκρινηστικως να μπουμε κι εμεις ..οχι δυο μετρα και δυο σταθμα στο δημοσιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστω πολυ ...περιμενουμε λοιπον..


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστω πολυ ...περιμενουμε λοιπον..


    ΑπάντησηΔιαγραφή