21 Ιανουαρίου 2017

Προκήρυξη Πρόσληψης Προσωπικού - ΝΠΔΔ « ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ( Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. )

11 σχόλια:

  1. στην ανακοινωση γραφει :"Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3" ενω στο εντυπο αιτησης εμφανιζεται το ΣΟΧ 4. ποιο απο τα δυο ισχυει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλέον χρησιμοποιείται το έντυπο ΣΟΧ 4. Επικοινώνησε με τον φορέα για να διαπιστώσεις αν γράφτηκε στην ανακοίνωση εκ παραδρομής.

      Διαγραφή
    2. Πηρα τηλεφωνο στο δημο και μου ειπαν το εντυπο σοχ 3.

      Διαγραφή
    3. Τους ενημέρωσες ότι έχει καταργηθεί; Αν θέλούν να το επιβεβαιώσουν ας επικοινωνήσουν με το ΑΣΕΠ.

      Διαγραφή
    4. Εγω δεν ηξερα οτι εχει καταργηθει.απλα τους ρωτησα ποιο εντυπο ισχυει κι αναφερθηκα κ στο σοχ 4.μου ζητησαν το σοχ 3 κι ετσι εκανα τα χαρτια μου με το εντυπο που μου ζητηθηκε.

      Διαγραφή
    5. Πηγα η ιδια μολις απο τον δημο για να ξαναρωτησω για το εντυπο και μου ειπαν οτι ισχυει το εντυπο σοχ 3.κι οτι ειναι ενημερωμενοι για το εντυπο απο τον ασεπ.

      Διαγραφή
    6. Πηγα η ιδια μολις απο τον δημο για να ξαναρωτησω για το εντυπο και μου ειπαν οτι ισχυει το εντυπο σοχ 3.κι οτι ειναι ενημερωμενοι για το εντυπο απο τον ασεπ.

      Διαγραφή
    7. Το έντυπο ΣΟΧ 3 δεν έχει επιλογή για τριτεκνία που μοριοδοτείται από τον Αύγουστο του 2016. Άρα δεν μπορεί να ισχύσει σε προκήρυξη έκτοτε.

      Διαγραφή
    8. Δεν διαφωνω με οσα αναφερατε,ευχαριστω για την ενημερωση απλα δεν εχω βγαλει ακρη με τον δημο οσες φορες τους ρωτησα.επιμενουν στο σοχ3 .πηγα μαλιστα κ σημερα και ξαναρωτησα και παλι τα ιδια μου ειπαν.αν θελετε παρτε ενα τηλεφωνο κι εσεις ως συλλογος να δειτε τι θα σας πουν,πως θα σας το αιτιολογησουν.αν φυσικα θελετε.αν το κανετε ενημερωστε με καποιο σχολιο.ευχαριστω παντως για την ενημερωση.

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα ο αριθμός ανακοίνωσης ποιος είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή