17 Ιουλίου 2017

Ανακοίνωση για Νέα Έντυπα ΑΣΕΠ στις Προκηρύξεις Συμβάσεων Ορισμένου Χρόνου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Σταδίου 48, 105 64 Αθήνα 
Τηλ.: 2155505091 / 6930300952 
sillogosvrefonipiokomonelladas@gmail.com
Αρ. Πρωτ.: 39
Αθήνα, 16/07/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας σας διαβιβάζει το νέο έντυπο ΣΟΧ 6 και το νέο παράρτημα «Ανακοινώσεων Συμβάσεων Εργασίας Ορισμένου Χρόνου» του ΑΣΕΠ με ημερομηνία έκδοσης 30/3/2017. 

Τα νέα έντυπα θα χρησιμοποιούνται  για τη συμμετοχή των υποψηφίων σε διαδικασίες πρόσληψης με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου στους Δήμους και τα ΝΠΔΔ τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΛΩΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΜΑΡΙΑ

ΣΟΧ 6
Παράρτημα

11 σχόλια:

  1. Καλημερα σας.θα ηθελα να εκφρασω καποιες ενστασεις οσο αφορα τα ΑΜΕΑ στη σοχ 6.Δεν ειναι δυνατον στις ιδιες αιτησεις να υπαρχουν ειδικες κατηγοριες ανθρωπων οπως οι πολυτεκνοι οι τριτεκνοι οι μονογονεικες τωρα και αμεα και μαλιστα χωρις να υπαρχει καποιο ποσοστο επι των θεσεων αλλα να ειναι στη γενικη καταταξη.επισης το επαγγελμα μας ειναι απετητικο και δυσκολο μπορειτε να μου πειτε πως ενα αμεα θα μπορει να ανταπεξελθει στις απαιτησεις της εργασιας;;;ειδικα οταν προκειται για βρρφικο σταθμο;;;;επισης λεει ποσοστο αναπηριας 50% και πανω ποσο πανω;;;επισης πως θα μοριοδοτουνται,με ποιο ποσοστο;;νομιζω οτι πρεπει να μπει ενας φραγμος σε ολες αυτες τις κατηγοριες τουλαχιστον να υπαρχει ποσοστο επι των θεσεων η'ακομα καλυτερα σε διαφορετικες προκηρυξεις!!γιατι κι εμεις οι υπολοιποι εκτος ολων αυτων των κατηγοριων εχουμε γινει μειονοτητα....κι εχουμε κι εμεις δικαιωματα!σας ευχαριστω καλο κσλοκαιρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Η συγκεκριμένη μοριοδότηση ισχύει γενικά για όλους τους κλάδους του Δημοσίου και των ΟΤΑ. Ποσοστό επί των θέσεων υπάρχει μόνο στις προκηρύξεις για μόνιμο προσωπικό βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας. Καλό καλοκαίρι!

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα με δυνατότητα παράτασης ξέρετε αν θα βγουν και πότε περίπου;Ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει εκ των προτέρων. Όλες οι προκηρύξεις που παίρνουν την έγκριση του ΑΣΕΠ αναρτώνται στο blog μας όταν δημοσιευτούν.

      Διαγραφή
  3. ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΙ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΒΟΗΘΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΥΣ ΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΩΝ . ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΤΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ . ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς έχουν δικαίωμα εργασιακής απασχόλησης και οι ΔΕ ως Βοηθοί Παιδαγωγών. Απασχολούνται ως Παιδαγωγοί μόνο εν ελλείψει ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων.

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω την αίτηση για το δήμο Καλαμαριάς. Γενικά έχω παρει το πτυχίο της βρεφονηπιοκομιας και δεν έχω ασχοληθεί καθολου ακομα με τον ΑΣΕΠ, δε γνωρίζω πως λειτουργεί. Γίνεται κάποια αίτηση για να είσαι γενικά σε σειρά για οπουδήποτε ή απλα όταν βγαίνει προκήρυξη κάνεις αίτηση για συγκεκριμένη θέση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Οι αιτήσεις γίνονται σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μόνο όταν έχει βγει προκήρυξη. Το έντυπο της Αίτησης ΣΟΧ 6 είναι αναρτημένο στη δημοσίευση και το συμπληρώνεις σύμφωνα με αυτά που αναφέρονται στην εκάστοτε ανακοίνωση.

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα.Όσον αφορά το πτυχίο κ τα άλλα εγγράφα που στέλνουμε για μια προκηρυξη χρειάζονται επικυρωση η στέλνουμε απλά φωτοτυπια,επίσης η πρακτική άσκηση μετράει ως προυπηρεσια;Ευχαριστώ πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα! Για δημόσια έγγραφα απλές φωτοτυπίες. Μόνο η εμπειρία μετά από την απόκτηση του πτυχίου με το οποίο μετέχεις στη διαδικασία μετράει.

      Διαγραφή