15 Σεπτεμβρίου 2018

Ανακοίνωση για την Ίδρυση Περιφερειακού Τμήματος Πελοποννήσου του Σ.Β.Ε.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Σταδίου 48, 105 64 Αθήνα 
Τηλ.: 2155505091 / 6930300952 
sillogosvrefonipiokomonelladas@gmail.com
Αρ. Πρωτ.: 74
Αθήνα, 12/09/2018
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας σας ενημερώνει ότι αποφάσισε να κάνει ομόφωνα αποδεκτή την αίτηση των μελών που υπηρετούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την ίδρυση Περιφερειακού Τμήματος προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη λειτουργία και η υλοποίηση των σκοπών του Σωματείου.

Έδρα του Περιφερειακού Τμήματος ορίζεται ο Δήμος Πατρέων γιατί εκεί υπηρετούν τα περισσότερα μέλη. Το Περιφερειακό Τμήμα θα έχει τη σφραγίδα του Σωματείου μας και στο κάτω μέρος της θα αναγράφει «Π.Τ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ» αντί για «Σ.Β.Ε.».

Η Τοπική Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη της Τοπικής Διοίκησης θα διεξαχθεί μετά τις Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. καθώς βάσει του άρθρου 23 παράγραφος β εδάφιο β του Καταστατικού μας το διάστημα που μεσολαβεί για τη λήξη της θητείας του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου είναι μικρότερο των 6 μηνών. 

Το Περιφερειακό Τμήμα του Σωματείου θα διοικείται από την Τοπική Διοίκηση (Τ.Δ.), η οποία θα αποτελείται από 5 μέλη αν τα μέλη του Περιφερειακού Τμήματος είναι μέχρι 50 και από 7 μέλη αν τα μέλη είναι από 51 και άνω.

Η μαζική συμμετοχή των Βρεφονηπιοκόμων της Πελοποννήσου στο Περιφερειακό Τμήμα θα αναδείξει αφενός τη δυναμική του Κλάδου μας στη συγκεκριμένη Περιφέρεια και θα συμβάλλει αφετέρου στη διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών τους συμφερόντων. Η στήριξη όλων σας στο συγκεκριμένο εγχείρημα κρίνεται απαραίτητη για ένα δυναμικό ξεκίνημα!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΛΩΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΜΑΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου