15 Ιανουαρίου 2019

2η Ανακοίνωση για Έκπτωση στο Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Παιδαγωγική μέσω Καινοτόμων Τεχνολογιών και Βιοϊατρικών Προσεγγίσεων»




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Σταδίου 48, 105 64 Αθήνα 
Τηλ.: 2155505091 / 6930300952 
sillogosvrefonipiokomonelladas@gmail.com
Αρ. Πρωτ.: 6
Αθήνα, 15/01/2019

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας σας ενημερώνει ότι οι αιτήσεις υποψηφιότητας για τη συμμετοχή στο Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Παιδαγωγική μέσω Καινοτόμων Τεχνολογιών και Βιοϊατρικών Προσεγγίσεων», που διοργανώνεται από τα τμήματα «Βιοϊατρικών Επιστημών» και «Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία» του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Τμήμα της ΑΣΠΑΙΤΕ, συνεχίζονται έως και την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019 στο http://edutech.uniwa.gr/application/.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει το Σωματείο μας εξασφάλισε για όλα τα μέλη του έκπτωση 10% (350 ευρώ) στα δίδακτρα σε περίπτωση επιλογής στο συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα. Η έκπτωση χορηγείται με την προσκόμιση βεβαίωσης μέλους που δίνεται από το Σωματείο μας κατόπιν της σχετικής αίτησης που σας επισυνάπτουμε.

Για να δείτε την Πρόσκληση Ενδιαφέροντος αλλά και αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον διαδικτυακό τόπο του προγράμματος στο http://edutech.uniwa.gr/
.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΛΩΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΜΑΡΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου