14 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοίνωση για την ίδρυση Περιφερειακού Τμήματος Κρήτης του Σ.Β.Ε.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Σταδίου 48, 105 64 Αθήνα 
Τηλ.: 2155505091 / 6930300952 
Αρ. Πρωτ.: 99
Αθήνα, 14/12/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας σας ενημερώνει ότι αποφάσισε να κάνει ομόφωνα αποδεκτή την αίτηση των μελών μας που υπηρετούν στην Περιφέρεια της Κρήτης για την ίδρυση Περιφερειακού Τμήματος προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη λειτουργία και η υλοποίηση των σκοπών του Σωματείου.

Έδρα του Περιφερειακού Τμήματος ορίζεται ο Δήμος Ηρακλείου γιατί εκεί υπηρετούν τα περισσότερα μέλη. Το Περιφερειακό Τμήμα θα έχει τη σφραγίδα του Σωματείου μας και στο κάτω μέρος της θα αναγράφει «Π.Τ. ΚΡΗΤΗΣ» αντί για «Σ.Β.Ε.».

Το Δ.Σ. του Σωματείου αποφάσισε να ορίσει Προσωρινή Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Κρήτης μέχρι τη διενέργεια των αρχαιρεσιών αποτελούμενη από τα κάτωθι μέλη:
ΠΕΡΔΙΚΑΚΗ ΕΛΕΝΗ (Πρόεδρος)
ΠΡΑΧΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (Αντιπρόεδρος)
ΠΑΠΑΔΟΚΑΛΑΚΗ ΣΟΦΙΑ (Γενική Γραμματέας)
ΚΡΟΥΣΤΑΛΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ (Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας)
ΒΥΘΟΥΛΚΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ (Ταμίας)

Η Τοπική Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη της Τοπικής Διοίκησης θα διεξαχθεί στις 16/2/2014 στις 11:00 π.μ. και θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον θα είναι παρόντα τα μισά συν ένα μέλη του συνολικού αριθμού των οικονομικά τακτοποιημένων μελών της έδρας. Σε περίπτωση που δεν διαπιστωθεί απαρτία η Τοπική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί με τα ίδια θέματα σε 7 ημέρες, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα, με όσα μέλη είναι παρόντα. Η θητεία της Τοπικής Διοίκησης που θα αναδειχθεί από τις αρχαιρεσίες θα λήξει μαζί με την θητεία της Κεντρικής Διοίκησης στις 2/3/2016.

Το Περιφερειακό Τμήμα του Σωματείου θα διοικείται από την Τοπική Διοίκηση (Τ.Δ.), η οποία θα αποτελείται από 5 μέλη αν τα μέλη του Περιφερειακού Τμήματος είναι μέχρι 50 και από 7 μέλη αν τα μέλη είναι από 51 και άνω.

Η μαζική συμμετοχή των Βρεφονηπιοκόμων της Κρήτης στο Περιφερειακό Τμήμα θα αναδείξει αφενός τη δυναμική του Κλάδου μας στην περιοχή και θα συμβάλλει αφετέρου στη διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών τους συμφερόντων. Η στήριξη όλων σας στο συγκεκριμένο εγχείρημα κρίνεται απαραίτητη για ένα δυναμικό ξεκίνημα!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΛΩΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΑΤΡΟΥ ΡΑΜΟΝΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου