25 Ιανουαρίου 2014

Εγγραφή στον Σύλλογο Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας

Ο Σύλλογος Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας είναι ένα Πρωτοβάθμιο Συνδικαλιστικό Σωματείο, οργανωμένο με βάση το επάγγελμα που ασκεί ο εργαζόμενος. Οι εργαζόμενοι σύμφωνα με την παρ.1 του άρθρου 7 του Ν. 1264/82, έχουν δικαίωμα να γίνουν μέλη μιας συνδικαλιστικής οργάνωσης της επιχείρησης ή εκμετάλλευσης και μιας του επαγγελματικού κλάδου απασχόλησής τους, εφόσον έχουν τις νόμιμες προϋποθέσεις των καταστατικών τους. Κατά συνέπεια, κάθε εργαζόμενος επιτρέπεται να συμμετέχει σε δύο συνδικαλιστικά σωματεία (ένα εργοστασιακό ή επιχειρησιακό και ένα κλαδικό ή ομοιοεπαγγελματικό), ενώ δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ταυτόχρονης συμμετοχής των εργαζομένων σε αστικά σωματεία και σε συνδικαλιστικά σωματεία.

Τακτικά μέλη του Σωματείου μας μπορούν να εγγραφούν όλοι οι απόφοιτοι Βρεφονηπιοκόμοι με πτυχίο Τμήματος Προσχολικής Αγωγής του Τ.Ε.Ι. Αθήνας, του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Επιπλέον, απόφοιτοι με ισότιμο τίτλο σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας ή το ομώνυμο ή αντίστοιχο κατά ειδικότητα πτυχίο Κ.Α.Τ.Ε.Ε. ή ισότιμο τίτλο της ημεδαπής ή της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας. Έκτακτα μέλη του Σωματείου μπορούν να εγγραφούν οι σπουδαστές των Τμημάτων Προσχολικής Αγωγής του Τ.Ε.Ι. Αθήνας, του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, χωρίς να έχουν οικονομικές υποχρεώσεις προς το Σωματείο και χωρίς να έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι. Τα έκτακτα μέλη μπορούν να παρευρίσκονται στις Γενικές Συνελεύσεις και να μετέχουν στις συζητήσεις χωρίς δικαίωμα ψήφου.

Για να εγγραφείτε στο Σωματείο μας θα πρέπει να συμπληρώσετε και στη συνέχεια να αποστείλετε ή να καταθέσετε την αίτηση που σας επισυνάπτουμε στα γραφεία του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας (Σταδίου 48 Αθήνα, T.K. 10564, Γραφείο 21Ν, 8ος ΟΡΟΦΟΣ). Τα γραφεία λειτουργούν κάθε Τρίτη από τις 5 έως τις 8 μ.μ. Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή θα πρέπει να καταβάλλετε το ποσό των 15 ευρώ (3 ευρώ για την εγγραφή και 12 ευρώ για την ετήσια συνδρομή) στα γραφεία μας ή στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας: 08029605089 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, IBAN: GR0601100800000008029605089, SWIFT Τράπεζας (BIC) ETHNGRAA.

Καταστατικό
Απόφαση Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών για ΣΒΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου