13 Απριλίου 2020

Ανακοίνωση για Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Προγράμματα Τηλεκατάρτισης - Πιστοποίησης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Σταδίου 48, 105 64 Αθήνα 
Τηλ.: 2155505091 
sillogosvrefonipiokomonelladas@gmail.com
Αρ. Πρωτ.: 37
Αθήνα, 12/04/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΒΕ σας ενημερώνει για τη δημιουργία ειδικού προγράμματος τηλεκατάρτισης με πιστοποίηση, για πληττόμενους από τον κορονοϊό επιστημονικούς κλάδους. Το επίδομα του ωφελούμενου της δράσης ανέρχεται σε 6€ ανά ώρα κατάρτισης και συνολικά στο ποσό των 600€ για το σύνολο των 100 διδακτικών ωρών. 

Το ποσό αυτό θα καταβληθεί σε δύο δόσεις στους εκπαιδευόμενους ως εξής: α) με την ενεργοποίηση της επιταγής κατάρτισης και την είσοδό τους στο πρόγραμμα, θα λάβουν προκαταβολή εκπαιδευτικού επιδόματος 400€ και β) με την ολοκλήρωση του προγράμματος κατάρτισης, ανεξαρτήτως της συμμετοχής τους στις συνδεόμενες με αυτό υπηρεσίες πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων, θα λάβουν το υπόλοιπο εκπαιδευτικό επίδομα των 200€. Η συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων και δεξιοτήτων είναι προαιρετική, χωρίς οικονομική επιβάρυνση. 

Η διαχείριση των ενεργειών για την υλοποίηση της δράσης, όπως η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής από δυνητικά δικαιούχους του προγράμματος και η συνεχής ενημέρωση των ωφελούμενων για τη δράση κλπ θα πραγματοποιηθεί μέσω του Π.Σ. Εργάνη στο https://elearning.yeka.grΟι ωφελούμενοι θα πρέπει να μεριμνήσουν για την ενεργοποίηση της επιταγής κατάρτισης, το αργότερο έως τις 20/4/2020. Σας επισυνάπτουμε την πρόσκληση με αναλυτικές πληροφορίες και τους επιλέξιμους ΚΑΔ στο Παράρτημα Χ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΛΩΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΕΙΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου