04 Οκτωβρίου 2013

ΟΔΗΓΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ (ΣΟΧ & ΣΜΕ) ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ 2013


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Σταδίου 48, 105 64 Αθήνα                                                                              
Τηλ.: 2155505091 / 6930300952
Αρ. Πρωτ.: 79
Αθήνα, 04/10/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ανακοινώνουμε την πρώτη περιοδική έκδοση του Συλλόγου Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας με τίτλο: «ΟΔΗΓΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ (ΣΟΧ & ΣΜΕ) ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ 2013».
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, στα πλαίσια των Καταστατικών του υποχρεώσεων, στοχεύει με την παρούσα έκδοση να διευκολύνει σημαντικά τα μέλη του που βρίσκονται σε αναζήτηση εργασίας. Η δημιουργία του συγκεκριμένου εντύπου πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορεί να βοηθήσει στη σωστή ενημέρωση, να επιλύσει απορίες και να συντελέσει ουσιαστικά στην αποφυγή παραλείψεων και λαθών.
Οι επτά πρώτοι μήνες λειτουργίας του Σωματείου μας έχουν αναδείξει με τον πλέον εμφατικό τρόπο την αναγκαιότητα δημιουργίας Συνδικαλιστικού οργάνου του κλάδου μας. Ο Σύλλογος Βρεφονηπιοκόμων Ελλάδας έχει κατορθώσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με πολύμορφες δράσεις, διαρκείς ενημερώσεις και στοχευμένες παρεμβάσεις, να κάνει αισθητή την παρουσία του στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.
Στα πλαίσια της πληροφόρησης και της διαφώτισης των μελών μας σε εργασιακά ζητήματα η Διοίκηση του Σωματείου μας θα συνεχίσει να παίρνει ανάλογες πρωτοβουλίες που θα βοηθούν ουσιαστικά τους επαγγελματίες του κλάδου μας. Καλή επιτυχία σε όλες και όλους!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΛΩΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΑΤΡΟΥ ΡΑΜΟΝΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου